IMPRESSIE // Trainingsmodule

Voorwoord

Verbeter je voetbal handelingen in trainingen met deze geavanceerde techniek. De Lobta Ballshooter maakt het mogelijk om doelschoten, passes en boogballen te realiseren met de grootst mogelijke effici├źntie, om keepers, verdedigers en aanvallers te trainen op voetbal specifieke handelingen.

In het moderne voetbal bereikt men een buitengewoon hoog niveau. In termen van zowel de atletische prestaties als techniek vaardigheden. Het geheim daarin zit hem in trainen met een groot aantal herhalingen van de juiste technische bewegingen. De limiet hierin is de beschikbare trainingstijd. Lobta Ballshooter maakt het mogelijk om honderden oefeningen uit te voeren op een zeer hoog tempo en met de grootst mogelijke precisie in een korte tijd, met de gekozen methodische stappen.

De Lobta Ballshooter is bedoeld om elke balsporter de gelegenheid te geven zich meer te kunnen bekwamen in zijn balvaardigheid. Om u een voorbeeld te geven in de mogelijkheden van wat u kunt trainen met onze Ballshooter, hebben wij een handleiding samengesteld met diverse voorbeelden van herstel/conditietraining tot standaard situaties.


Download gratis de Trainingsmodule (pdf)

Met de gratis Adobe reader kunt u de trainingsmodule pdf lezen